دونات یک شیرینی خوشمزه و گرد است و بیشتر وقتها...
ادامه مطلبفرنچایزینگ Franchising به عنوان یک شیوه ورود به بازارهای خارجی، شبیه به اعطای امتیاز می باشد. در یک قرارداد فرنچایز، امتیاز دهنده (Franchisor) به امتیاز گیرنده (Franchisee) حق استفاده از یک اختراع یا نوآوری (Patent)، نشان تجاری، فرمول محصول، نام شرکت یا هر چیز دیگر را واگذار می کند.
علاوه بر امتیاز دهنده، کمکهای عملیاتی و مدیریتی (نظیر مواد خام، تجهیزات، آموزش و منابع مالی) را نیز در اختیار امتیاز گیرنده قرار میدهد. از طرفی امتیازدهنده مبلغی معین و یا درصدی از فروش را به عنوان حق امتیاز دریافت می کند. فرانچایزینگ مفهومی در بازاریابی بینالملل است که توسط سازمانها به عنوان شیوهای برای توسعه فعالیتهای تجاری مورد استفاده قرار میگیرد.این شیوه از بازاریابی اجازه استفاده از دانش فنی، روشهای عملیاتی، برند یا حقوق انحصاری را در اختیار شرکت دیگری قرار میدهد.
از دهه ۱۹۴۰ نوع جدیدی از فرنچایزینگ به نام «فرنچایزینگ تجاری» به وجود آمد. فرنچایزینگ تجاری که ابتدا در امریکا ایجاد شد، دربرگیرنده «ارتباط مداوم بین امتیاز دهنده و امتیاز گیردنده بود، که نه تنها شامل تبادل محصول، خدمت و نشان تجاری می شد، بلکه تمام جوانب تجارت و … برنامه استراتژی بازاریابی، کتابچه راهنمای عملیاتی و استانداردها، کنترل، کیفیت و تداوم در ارتباط متقابل را در بر می گرفت.
یکی از برترین اختراعات تجارت، فرانچایز (Franchise) است. فرانچایز را نخستین بار فردی به نام سینگر (Singer) در سال ۱۸۵۰ ارائه داده است. سینگر همانی است که بسیاری از ایرانیان با چرخهای خیاطی آن آشنایی دارند.
اما مهمتر از محصولات او و شرکتاش مفهومی اساسی است که در سال ۱۸۵۰ به دنیا آمده است. برای آنکه روشنتر ببینیم سال ۱۸۵۰ یعنی چند سال قبل، یادآوری میکنم که شهرهای لسآنجلس و سانفرانسیسکو در این سال به وجود آمدهاند و حتی ایالت کالیفرنیا در این سال شناسایی شده است.
فرانچایز در دهههای ۵۰ و ۶۰ قرن بیستم میلادی با ظهور غولهایی نظیر H. & R. Block، Holiday Inns، Roto-Rooter، Dunkin Donuts، McDonalds، Burger King، Lee Myles، Midas، ۷-Eleven، Dunhill Personnel، Baskin-Robbins، Wendy’s، Kentucky Fried Chicken، Pearle Vision Center و Sheraton اتفاق افتاد.
اما این فرانچایز چیست که اینقدر مهم است؟ در فارسی کاربرد این واژه در تجارت به معنای «حق انحصاری» ترجمه شده است.
در واقع فرانچایز راهی برای انجام کسب و کار است که در آن فرانچایز گیرنده این حق را بدست آورده است که برای ارائه کالا یا خدمات و توزیع محصولات، تحت مدل بازاریابی فرانچایز دهنده عمل نماید. فرانچایز دهنده به فرانچایز گیرنده حق استفاده از علامت تجاری، نام و تبلیغات خود را میدهد.
تعریفی دیگری برای فرانچایز عنوان شده و از مقبولیت فراوان برخوردار است. فرانچایزینگ استفاده از فلسفه کسب و کار فرد دیگری است به این معنا که فرانچایز دهنده امتیاز توزیع و ارائه محصولات یا خدمات و علامت تجاری خود را برای مدتی مشخص در ازای دریافت حق امتیاز و درصدی از درآمد ناخالص به فرانچایز گیرنده ارائه میدهد.
فرانچایزینگ مدلی امتحان شده از در مدیریت ریسک کسب و کار است و به همین دلیل ریسک کمی دارد. اگر شما میخواهید یک رستوران راهاندازی کنید ولی مطمئین نیستید که غذای شما را مردم میخرند یا نه میتوانید یک فرانچایز غذایی بخرید. به این ترتیب ریسک حداقل میشود و البته شما با ریسک کمتر به احتمال زیاد سود کمتری هم بهدست میآورید. چرا که بخشی از درآمد خود را با فرانچایز دهنده تقسیم میکنید. فرانچایزینگ به هر حال امروزه الگویی پذیرفته شده است. جالب است بدانید که در حال حاضر حدود ۱۷ درصد تولید ناخالص داخلی آمریکا در کسب و کارهای فرانچایز بهوجود میآید. تنوع فرانچایز را نباید به چند شرکت شناخته شده نظیر مکدونالد محدود کرد. در آمریکا در ۶۵ رشته مختلف تجاری فرانچایز ایجاد شده است از رستوران تا آرایشگاه حیوانات و از آژانس مسافرتی تا موسسه کفن و دفن.
قدم نخست این است که صنعت یا شاخه کاری مورد علاقه خود را انتخاب کنید. قدم بعدی تطبیق میزان سرمایه است، یعنی حرفه مورد نظر را با سرمایه خود تطبیق دهید. توجه داشته باشید که به طور معمول فرانچایز دهنده تخمینی از میزان سرمایه مورد نیاز در اختیار شما قرار میدهند که به نسبت درست است. درصد کمی خطا را فرض کنید تا احتیاط را از دست نداده باشید.
از این به بعد فرانچایز دهنده در کنار شماست، به طور معمول این خدمات را فرانچایز دهنده برای شما انجام میدهد: آموزش پرسنل، کمک برای پیدا کردن محل مناسب به منظور راهاندازی کسب و کار، کمک به تجهیز و راهاندازی کسب و کار، تبلیغات، تامین مواد اولیه و مواد مصرفی مورد نیاز و ایجاد سیستمهای اطلاعاتی نظیر انبار و حسابداری.
با افتخار می گوییم جزء معدود برندهای ایرانی هستیم که ۱۰۰ درصد مسیر موفقیت را در قالب یک فرانچایز واقعی به مخاطبان خود تحویل می دهیم و موفقیت ایشان را ضمانت می کنیم. بزرگترین خدمتی که یک گروه زنجیره ای به یک متقاضی می تواند انجام دهد این است که حداقل بعد از یک سال شما را به یک مدیر کسب و کار حرفه ای تبدیل کرده باشد که این خود تضمین کننده آینده شغلی شما است و در آینده در هر کار دیگری وارد شوید موفق خواهید شد چون راه و رسم کاسبی را یاد گرفته اید.
گروه کافی شاپ های زنجیره ای هُنُنُی دونات به عنوان یک فرانچایز موفق در ایران آماده ارائه خدمات به تمامی متقاضیان این مدل کسب و کار بوده و مشاوران کسب و کار گروه زنجیره ای هُنُنُی دونات بر اساس رعایت اصول اخلاق حرفه ای، ارائه بهترین راهکار و مشاوره جهت انجام یک سرمایه گذاری امن و بدون ریسک بر اساس تجارب راه اندازی کسب و کار نوین هُنُنُی دونات در ایران می باشد.
خاطر نشان می گردد چنانچه بر اساس اصول فوق، سرمایه گذاری در مجموعه هُنُنُی دونات، به هر دلیلی به نفع شخص درخواست کننده نباشد، مشاوران گروه زنجیره ای هُنُنُی دونات، با ارائه توجیهات و راهنمایی های منطقی و لازم و رعایت اصل صداقت، شما را از سرمایه گذاری در مجموعه هُنُنُی دونات منصرف خواهند نمود.
مدیران و سرمایه گذارانی که دنبال سرمایه گزاری کم ریسک و مطمئن هستند اکنون میتوانید با پیش زمینه ای از مدل کسب و کار ما با مشاوران ما صحبت کنند و به گروه کافی شاپ های زنجیره ای هُنُنُی دونات بپیوندند
دونات یک شیرینی خوشمزه و گرد است و بیشتر وقتها...
ادامه مطلبلطفا رمز عبور جدید را وارد کنید